Centralni izborni štab Demokrata: Bečić da bude predśednički kandidat

Centralni izborni štab Demokratske Crne Gore predlaže predśedništvu Partije da utvrdi prijedlog odluke za śednicu Glavnog odbora, kojom se za predśednika Crne Gore na predstojećim izborima kandiduje Aleksa Bečić , saopšteno je iz predśedništva partije.

Ovakav prijedlog CIŠ-a, kako pojašnjavaju, proistekao je nakon održanih śednica opštinskih i mjesnih odbora Demokrata širom Crne Gore, na kojima su, kako navode, “dominirali prijedlozi da Aleksa Bečić bude predśednički kandidat Demokrata”.

“Analizirajući aktuelne političke prilike, CIŠ je stava da u ime Demokrata kandidat treba da bude pojedinac sa najvećim stepenom popularnosti, a sva relevantena istraživanja u kontinuitetu potvrđuju da je to upravo predśednik Demokrata Aleksa Bečić”, naglasili su iz partije.

CIŠ je, kako dalje dodaju, u postupku priprema za predśedničke izbore formirao 22 lokalna izborna štaba sa ukupno 350 koordinatora i za samo pet dana, ističu, “isključivo unutar partijske infrastrukture obezbijedio do ovog momenta više od 11000 potpisa”.

CIŠ je konstatovao da je svaki segment kampanje u svim organizacionim cjelinama “potpuno spreman na najvećem operativnom nivou”.

Komentariši