Četnički vojvoda se preračunao: “Mi smo većina u ovoj zemlji”

Promotivni skup predśedničkog kandidata Demokratskog fronta Andrije Mandića u Budvi. Negiranje autentičnih Crnogoraca, istorijskih vrijednosti Crne Gore, i promocija izmišljene istorije temeljene na četničkim i velikosrpskim principima na svakom koraku!

„Prošli smo jedan trnovit put i dočekali pobjedu 30. avgusta. Do tog datuma, mi smo bili opozicija i kao takvi imali odgovornost za nas, naše porodice i onaj dio Crne Gore koji je tražio pobjede. Nakon 30. avgusta imamo odgovornost za čitavu Crnu Goru. Mi smo većina u ovoj zemlji“, kazao je Mandić na konvenciji u Budvi.

On je istakao da više ne postoji put dioba i “da treba pozvati sve čestite ljude, i one koji su nekada iz zabluda glasali DPS, da zajedno sa njima budu braća, te da je Crna Gora naša država, naša zemlja i da u njoj možemo biti srećni samo ako su svi srećni”

Naglašava da su kreatori ideje pomirenja sami građani sa kojima je razgovarao u prethodnom periodu i da su zbog te superiorne ideje prosute mnoge laži u režiji bivšeg režima.

“Danas se u Podgorici sudi bivšem direktoru tajne policije, bivšoj preśjednici Vrhovnog suda, predśedniku Privrednog suda, policajcima koji su bili kriminalci… Mehanizam je krenuo u dobrom pravcu, ali da bi brže išao, mi danas moramo da raširimo ruke, a ja sam ruku ispružio. Ajmo, braćo, da zajednički radimo“, rekao je Mandić

izvor: Analitika

Komentariši