Srpska sapunica u Crnoj Gori: Kako je Jakov dobio batine

VOMINFO saznaje od najbližih saradnika i vrha najmlađe “crnogorske” političke strukture Evrope sad, da je na sastanku poslije skandala o otkrivanju Spajićevog dvojnog državljanstvo, Milatović trazio da predśednik podnese ostavku na tu funkciju. Tom prilikom je Jakov dobio više šamarčina pred svima od strane revolveraša Milovića (to je onaj koji laže da je vadio mobilni telefon a ne pištolj prilikom isprovociranog incidenta prije promocije na Cetinju).

Od početka okupljanja oko političkog projekta “Evropa sad” Milatović je tražio načina da bude predśednik ali Spajić je uvijek bio više cijenjen. Obzirom da ga je isti taj Spajić vukao za sobom na sve važnije sastanke ostatak članstva ga je počeo cijeniti. Ipak Jakov Milatović koristi tenziju oko neistina u vezi sa državljanstvima u koje se nespretno pleo predśednik stranke i krijući dostavlja medijima kopiju Milojkovog pasoša što je i predstavljalo posljednji udarac i diskreditovalo kandidaturu za predśednika države ali ne samo to nego i dovelo do otvaranja procesa za gubitak crnogorskog državljanstva Spajića shodno crnogorskom zakonu od državljanstvu.

I kako sve pada zbog sopstvene težine tako je na viđelo izašla i Jakovova frustracija i kompleks niže vrijednosti. U posljednjem televizijskom duelu kandidata za predśednika države, Milatović se izletio i rekao “kad ja budem predśednik stranke…”

Da li će ova informacija poremetiti odnose u vrhu ES sigurni smo da neće jer ti momci i đevojke, bar po onome što se da viđeti ali po tome tome što se priča o njima, daju prioritet interesu a ne principu.

Nastavlja se…

Komentariši