Dosadašnji predśednik i članovi kotorskog Odbora PzP-a pristupili Demokratama i podržali Bečića

Dosadašnji predśednik Opštinskog odbora Pokreta za promjene Kotor Milivoje Mišo Samardžić zajedno sa članovima Odbora danas su pristupili Demokratskoj Crnoj Gori, kada su im Vladimir Jokić i Špiro Vulović svečano uručili članske karte, saopštile su Demokrate. 

“Prilikom uručenja članskih karata, Samardžić je zajedno sa ostalim članovima istakao da svojim doskorašnjim kolegama želi sreću u daljem radu, te da je u Demokratama prepoznao politiku pomirenja i obnove moralnih vrijednosti u Crnoj Gori u koju su uložili cijelo svoje političko i ljudsko djelovanje.

Posebno su istakli podršku predśedničkom kandidatu Aleksi Bečiću ističući da je Bečić jedini kandidat koji donosi sigurnu pobjedu nad Đukanovićem u drugom krugu i pozvali sve da u neđelju daju podršku Aleksi Bečiću.

Jokić i Vulović su izrazili veliko zadovoljstvo današnjim događajem koji još jednom potvrđuje da se kako u Kotoru, tako i u ostatku Crne Gore prepoznaju oni koji žele da rade samo i isključivo u javnom interesu i izrazili nadu da će se objedinjavanje građanskih i progresivnih snaga i pojedinaca nastaviti”, piše u saopštenju. 

Antena M

Komentariši