Evropa sad protiv državnih interesa

Čarapić: Glavni grad da MCP oslobodi plaćanja komunalija za izgradnju Crkvenog doma Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici

Smjenom rukovodstva u Direkciji za imovinu stvoreni su preduslovi da se izvrši depolitizacija određenih društvenih pitanja, pa stoga apelujem na novu v.d. direktorice Milicu Kadović da u okviru svojih nadležnosti sprovede procesne radnje utvrđivanja činjenica koje bi omogućile Mitropoliji crnogorsko primorskoj da se oslobodi plaćanja komunalija za izgradnju Crkvenog doma Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, kazao je Vasilije Čarapić, član Predsjedništva Pokreta Evropa sad.

Prednje navedeno je, navodi Čarapić na Iksu, nekadašnjem Twitteru, predviđeno Sporazumom o regulisanju imovinsko pravnih odnosa koji je zaključen još u maju 2014. godine, te ne postoje razlozi za dalje odlaganje sprovođenja radnji po ovom pitanju.

“Kako sam se uvjerio da kod gradonačelnice postoji dobra volja da se stvari ubrzaju, neophodno je i da ostali djelovi sistema lokalne samouprave djeluju koordinisanije nego što je to bio slučaj za vrijeme vladavine DPS-a”, kazao je Čarapić.

Smjenom rukovodstva u Direkciji za imovinu @GradPg stvoreni su preduslovi da se izvrši depolitizacija određenih društvenih pitanja, pa stoga apelujem na novu v.d. Direktorice Milicu Kadović da u okviru svojih nadležnosti sprovede procesne radnje utvrđivanja činjenica koje bi omogućile MCP da se oslobodi plaćanja komunalija za izgradnju Crkvenog doma Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.
Prednje navedeno je predviđeno Sporazumom o regulisanju imovinsko pravnih odnosa koji je zaključen još u maju 2014. godine, te ne postoje razlozi za dalje odlaganje sprovođenja radnji po ovom pitanju.
Kako sam se uvjerio da kod Gradonačelnice postoji dobra volja da se stvari ubrzaju, neophodno je i da ostali djelovi sistema lokalne samouprave djeluju koordinisanije nego što je to bio slučaj za vrijeme vladavine DPS-a.

prenosi: Standard.Co.me

Please follow and like us:
Pin Share

Related posts

Leave a Comment