EXPOBANK od petka postala Adriatic Bank

Poslovna strategija će biti usmjerena na stvaranje sigurne i pouzdane institucije koja će na brz i jednostavan način komunicirati sa klijentima

Od petka, 1. septembra, Expobanka A.D. Beograd će zvanično poslovati pod imenom Adriatic Bank A.D. Beograd.

Promjena naziva banke, jedna je u nizu strateških aktivnosti koje će doprinijeti stvaranju vizuelne asocijacije sa bankom koja će posvećeno raditi na pružanju kvalitetnih usluga klijentima, prilagođenih njegovim savremenim potrebama.

Nakon promjene imena, Adriatic Banka A.D. Beograd će u predstojećem periodu uvoditi i novu poslovnu aktivnost na novoj lokaciji u kuli Skajlajn Beograd, u okviru koje će se pružati usluge privatnog bankarstva.

Đorđe Lukić

Osim kancelarijskog prostora za ovaj segment poslovanja, planirano je i otvaranje nove filijale u sklopu Skajlajn kule, koja će ponuditi moderno bankarsko iskustvo.

„Naš primarni fokus će biti usmjeren ka visoko personalizovanim uslugama za klijente, pružanju finansijske podrške privredi i sektoru malih i srednjih preduzeća. Radujemo se prilikama koje ove promjene donose i uložićemo napore da se istaknemo kao banka koja će na konkurentnom bankarskom tržištu pružiti brzinu i sigurnost svojim klijentima“, istakao je novi predsednik Izvršnog odbora Adriatic banke Đorđe Lukić.

Podsjećamo, u aprilu ove godine, većinski vlasnik Adriatic Bank preuzeo je Expobank A.D. Beograd sa ciljem proširenja uspješnog poslovanja na tržište Srbije.

Nova uprava, sa izuzetnim stručnim referencama i bogatim iskustvom iz oblasti finansija i bankarstva, predstavlja garanciju za buduće uspješno poslovanje banke. Poslovna strategija će biti usmjerena na stvaranje sigurne i pouzdane institucije koja će na brz i jednostavan način komunicirati sa klijentima

bizlife

Please follow and like us:
Pin Share

Related posts

Leave a Comment