Milatović, predśednik dijela građana Crne Gore, pod totalnim uticajem zvaničnog Beograda!

Odbornica PES-a: Milatović bi da preuzme partiju

Odbornica PES-a u Pljevljima Tamara Rosić kazala je kako je zamjeniku predsjednika te stranke “izgleda koalicija ZBCG bitnija od osnovnih partijskih principa”- prenose Vijesti

Tamara Rosić, odbornica Pokreta Evropa sad u Skupštini opštine Pljevlja, tvrdi da zamjenik predsjednika te stranke i predsjednik države Jakov Milatović želi da preuzme tu partiju.

Kazala je, između ostalog, kako se čini da je Milatoviću koalicija “Za budućnost Crne Gore”, za koju je mandatar i lider PES-a Milojko Spajić rekao da neće biti dio nove vlade, bitnija od osnovnih partijskih principa.

“Kao član OO Pljevlja već duže vrijeme i ja, ali i ostali članovi svjedočimo pokušaju cijepanja partije od strane potpredsjednika PES-a i predsjednika države Jakova Milatovića. I ako javnost već duže vrijeme naslućuje da se borba za prevlast i kohezija u partiji narušava zarad ličnih animoziteta i sujetnih pojedinaca, kap u prepunoj čaši je upravo dijeljenje GO, uticaj na poslanike i urušavanje gradskih odbora, te nastojanje preuzimanja partije i podrška koaliciji ZBCG, a izostanak podrške partiji u kojoj je visoki funkcioner. Svi mi koji smo pošteno i punog srca ušli u ovu priču zarad ekonomskog boljitka građana Crne Gore i otklona od nacionalnih tema se iz dana u dan šokiramo promjeni kursa našeg potpredsjednika kome je izgleda koalicija ZBCG bitnija od osnovnih partijskih principa oko kojih smo se svi okupili”, napisala je ona na Fejsbuku.

izvir: Vijesti

Please follow and like us:
Pin Share

Related posts

Leave a Comment