Pop Cicmil: Pljuju se i međusobno mrze ‘branioci svetinja’; živjela Rusija, Kosovo je Srbija

pripremio: Vladimir Jovanović

Komentarišući političku situaciju ovih dana, koju obilježava saopštenje mandatara Milojka Spajića o sastavu buduće vlade, Miloš Cicmil, jedan od paroha u Beranama iz područne eparhije budimljansko-nikšićke Crkve Srbije (SPC), tvrdi da „nije problem samo u političarima, problem je generalno u narodu”.

„Ne mogu da zaboravim ovogodišnji vaskršnji post. Niko se nije libio da sočno PLJUNE na brata ili sestru svoje koji ne misle isto kao oni u toj predizbornoj kampanji, a ZAJEDNO BRANILI SVETINJE. I to nije bilo jednom ili dvaput, to je bilo svaki dan u kontinuitetu”.

„I ne samo pljuvanje, već MRŽNJA”, veli Cicmil.

„A što se tiče ove politike antitradicionalne, ANTISRPSKE i poltronske od mene ima jednu veliku ‘nulu’. Patriotske ukrivenosti, dvoličnosti i licemjerstva mi je preko glave. Kao SRBINU i građaninu CG. Stoga, borba će trajati dugo. I neće biti kompromisa. Makar od moje kuće”.

„Živjela Rusija, Kosovo je Srbija”, poručuje Cicmil s profila na društvenoj mreži.

Ranije ove godine, na Dan nezavisnosti Crne Gore, Cicmilu su sljedbenici lajkovali objavu s porukom da taj praznik NE! voli.

Ove i prošle godine pop Cicmil učestvovao je u četničkim obredima koje je episkop Metodije Ostojić držao za Pavla Đurišića u selu Gornje Zaostro kod Berana

Please follow and like us:
Pin Share

Related posts

Leave a Comment