Skandalozno:

SRAMNA IZJAVA NA DAN ŽENA Danilović: Ne bih navijao za crnogorsku žensku rukometnu reprezentaciju jer su politička reprezentacija

Predśednički kandidat Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, sramnom izjavom  o rukometašicama Crne Gore uoči Dana žena 8. mart pokazao šta u suštini misli o damama

Aktuelno

Predśednički kandidat Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović, sramnom izjavom  o rukometašicama Crne Gore uoči Dana žena 8. mart pokazao šta u suštini misli o damama.

On je kazao da nikad ne može da navija protiv Srbije “zato što je Srbin”, dodajući i da ne može da navija za crnogorsku žensku rukometnu reprezentaciju jer su “politička reprezentacija”.

Danilović je ovom izjavom direktno pokušao da ponizi domete rukometašica koje su najuspješniji sportski kolektiv u državi po broju osvojih titula i medalja sa velikih takmičenja. Takođe, na ružan način je povezao uspješne sportistkinje sa politikom čime im svjesno ruši sva njihova prava.

Za koga navija kada igraju Srbija i Crna Gora, lider UCG odgovara da zavisi koji je sport u pitanju. Kada se igraju neki sportovi, kaže Danilović, ne bi navijao za reprezentaciju Crne Gore i da “igra sa nekim nepoznatim”, navodeći otvoreno da misli na ženski rukomet.

“Ima reprezentacija koje niijsu reprezentacije Crne Gore. Oni su politička reprezentacija i liče na upravne odbore organa koji su ih birali. Ja se od toga ježim… Volim beskrajno Crnu Goru kao zemlju, država može da bude i nepravedna, majka mora da zasluži ljubav a ne država. Ova država je mnogima od nas bila maćeha, ne možete voljeti nekog ko vas progoni, ali možete uticati na to da se on promijeni. Kad se promjeni sve će biti u redu. Ne možete mi mahati zelenim dresom ispred nosa i mislite da ću se time oduševljavati samo zato što me vi ubjeđujete da je to Crna Gora”, kazao je Danilović za TV Adria.

Poručio je da ne može da navija protiv reprezetacije Srbije “zato što sam Srbin”.

Na pitanje za koga navija Crvenu zvezdu ili Budućnost, Danilović odgovara Partizan.

“Biću otvoren, od svoje 5, 6 godine navijam za Partizan. Prosto volim neke druge stvari. Beskrajno pratim i volim Novaka Đokovića…”, naveo je Danilović gostujući na TV Adria.

Komentariši