Vuksanović-Stanković: Plav ce podržati autentičnog kandidata građanske i evropske Crne Gore

“Zbog visedecenijske borbe partije koju predstavljam za građanske i evropske vrijednosti koji čine osnovu suživota ovoga kraja uvjerena sam da će mi građani Plava pružiti uvjerljivu podršku na predsjedničkim izborima” – navela je Draginja Vuksanović-Stanković na promociji u Plavu.

“Zadovoljstvo mi je što sam opet posjetila opštinu Plav i imala priliku da razgovaram sa građankama i građanima. Političari često umišljeni svojom „veličinom“ zaboravljaju na potrebe i probleme sa kojima se građani suočavaju, a vrlo često je dovoljno samo doći i razgovarati sa ljudima” – istakla je kanidatkinja za predsjednicu.

“Opština Plav, je po mom sudu, nepravedno zapostavljena, a Plavljanke i Plavljani koji su još na referendumu 2006. pokazali svoju ljubav prema Crnoj Gori zaslužuju mnogo više i mnogo bolje, posebno od nas koji se bavimo politikom. Građani Plava su to dokazali, a dijaspora koja je igrom raznih okolnosti, rasuta po svijetu i dan danas u ogromnoj mjeri pomaže ne samo Plav – već i cijelu Crnu Goru u svakom momentu kada je to potrebno” – kazala je Vuksanović-Stanković.

Izvor: SDP

Dodala je da je razgovarala i sa predsjednikom Opštine Plav Nihadom Canovićem o šansama za valorizaciju ogromnih potencijala koji mogu staviti ovu opštinu u vrh turističke i privredne ponude u Crnoj Gori. 

“Zadovoljstvo mi je što je moja predsjednička kandidatura naišla na široku podršku Plavljana i Plavljanki, što meni daje dodatan vjetar u leđa da nastavim borbu za ravnopravan položaj žena, pravedno društvo socijalne pravde i ravnomjeran razvoj svih opština u Crnoj Gori. 

Kao buduća predsjednica ću na svaki mogući način doprinijeti stabilnosti naše jedine domovine i očuvanju njenog antifašističkog, građanskog i sekularnog karaktera kao neuništivih temelja Crne Gore” – zaključila je Vuksanović-Stanković.

Komentariši